Stergere coduri de defect

stergere coduri defect

Stergere coduri de defect la domiciliu in Bucuresti - Ilfov

Acest serviciu face parte din clasa de servicii de diagnoza si testare auto computerizata care se pot desfasura chiar si la un domiciliu sau sediu din Bucuresti sau din Ilfov la indicatia clientului. Stergerea codurilor de defect memorate consta – de fapt - in “curatarea” (readucerea la starea initiala) registrilor de memorie ai modulului electronic interogat pentru diversele sisteme cu care masina a venit echipata de producator: ECU, ABS, ASC, ASR, TCS, DSC, ESP, SRS - airbag, directie servo-asistata, aer conditionat, clima, transmisie automata si 4X4, pilot automat, imobilizator, instrumente de bord, inchidere centralizata, asistent parcare, frana electrica de stationare, suspensie pneumatica, etc.

Lista detaliata a modelelor aferente fiecaruia dintre producatorii de autovehicule pentru care asiguram serviciul de stergere coduri defect in cadrul procesului de diagnoza auto, este intr-o continua extindere, cuprinzand: modelele auto suportate de Auto-Tester.ro Bucuresti

Este important, de multe ori, ca registrii de memorie destinati codurilor de defect sa fie “curati”, pentru buna functionare a acestuia, deoarece – altfel – sistemul poate ramane in “regim de avarie” si poate functiona - ca atare – defectuos.

ATENTIE: A nu se intelege din afirmatia anterioara faptul ca un sistem se repara cu ocazia efectuarii diagnozei auto, doar prin stergerea codurilor de defect memorate… Evident ca, mai intai, trebuie inlaturat defectul si abia apoi curatati registrii de memorie destinati codurilor de defect, pentru ca modulul sa revina la regimul sau normal de functionare. Defectele cu caracter permanent nu pot fi sterse !!!

Lista detaliata a modelelor aferente fiecaruia dintre producatorii de autovehicule pentru care asiguram serviciul de scanare in cadrul procesului de diagnoza auto, este intr-o continua extindere, cuprinzand: modelele auto suportate de Auto-Tester.ro Bucuresti