Anulare blocator volan

anulare blocator volamn

Anulare blocator volan la domiciliu in Bucuresti - Ilfov

In calitate de service mobil autorizat RAR si cu 19 ani experienta, punem la dspozitia proprietarilor de autovehicule:

- Mercedes:

    o C Class: w203, w204;

    o CLK: w208, w209;

    o CLS: w218, w219;

    o E Class: w210, w211, w212;

    o S Class: w221;

    o ML & GL: w 164;

    o G Class: w463;

    o GLK: w204;

    o R Class: w451;

    o Vito & V Class w639;

    o Sprinter: w906;

- BMW:

    o seria 3 E90 / E91 / E 92;

    o seria 5 E60 / E61;

- Audi:

    o A6 C6 4F

    o Q7

care – la incercarea de a li se pune contactul - nu afiseaza nici un martor de avarie in bord (nu pun contactul), nu deblocheaza si nu blocheaza coloana de directie la introducerea si - respectiv - la extragerea cheii din contact, sau nu permit rotirea cheii in contact, nu invart electromotorul, deci nici nu pornesc, servicii de deblocare si - ulterior - de anulare a blocatorului defect, chiar si pe loc, insa DOAR dupa o verificare computerizata amanuntita. Aceste servicii se vor presta DOAR IN PREZENTA PROPRIETARULUI inscris in actele masinii !!!

In scopul unei determinari corecte a cauzei care genereaza aceasta situatie pentru fiecare caz in parte, inainte de a face orice demers in sensul rezolvarii problemei, vom face o testare PE LOC a sistemelor electronic asistate care pot avea ca efect imobilizarea masinii, chiar si in trafic, sau la sediul / domiciliul dumneavoastra.

Pentru a solicita si a programa o astfel de intervantie va invitam sa ne contactati in timpul orelor de program la coordonatele afisate in apgina de contact. Va multumim si va asteptam