Resoftare / Resetare modul SRS - Airbag

resetare modul airbag

Resoftare / Resetare modul SRS - Airbag la domiciliu in Bucuresti - Ilfov

Procedura de resetare pentru un modul airbag se incadreaza la categoria de servicii de diagnoza, testare si reparatii auto computerizate cu caracter mobil, in sensul ca se poate desfasura chiar si la un domiciliu sau sediu din Bucuresti sau din Ilfov la indicatia de clientului; in scimb operatia de resoftare a controller-ului pentru SRS nu se poate realiza decat in laboratorul nostru special destinat acestui tip de interventii.

Prin anii 2000, la unele marci auto, producatorii de autovehicule - in general - au introdus in modulele care controleaza functiile airbag-urilor un tip de memorie (nevolatila), care - dupa sesizarea unui impact – pastreaza datele de la momentul accidentuluu, continutul sau ne mai putand fi sters doar cu ajutorul unui tester de diagnoza auto. Astfel, cu ajutorul informatiilor stocate numite si “CRASH DATA” in termeni de specialitate, pot fi ulterior clarificate circumstantele in care s-a produs impactul.

Aceasta masura a fost luata atat in scopul pastrarii informatiilor de la momentul impacului (viteza vehicul, data, ora, etc.) la unele modele, cat si in scopul inlocuirii modulului compromis de un astfel de eveniment rutier, sporind astfel incasarile producatorilor venite din vanzarea de piese. Preturile acestor module sunt de ordinul sutelor de euro, ceea ce a condus la cautarea unei solutii alternative de remediere, solutie care nu a intarziat sa apara si care costa in operatia de resoftare a modulului SRS (pentru airbag), asemeni reinstalarii sistemului de operare la un PC . Astfel, sistemul redevine perfect functional, la un pret rezonabil si fara a mai fi necesara inlocuirea controller-ului

In acest sens, noi venim in intampinarea necesitatii rezolvarii problemelor dumnaevostra, oferindu-va servicii de resoftare a modulului de airbag, prin care are loc stergerea “crash data” (a datelor de impact / eveniment) si a defectelor din memoria controller-ului, pentru aproape orice autoturism sau autoutilitara.

Daca sunteti interesati sa aflati daca avem posibilitatea de a va oferi aceasta clasa de servicii pentru un anume autovehicul, va invitam sa ne contactati fie direct (telefonic, sau prin e-mail) la coordonatele din pagina “Contact”, fie prin intermediul formularului de contact aflat in pagina “Preturi” a site-ului nostru.