Programare chei auto cu chip

programare chei auto cu chip

Programare chei auto cu chip Bucuresti Ilfov la domiciliu

Suntem autorizati sa prestam servicii de diagnoza auto si testare computerizata, precum si unele interventii asupra sistemelor electrice si electronice care asista diverse functii ale automobilelor din zilele noastre. Unul dintre acestea este sistemul antifurt de imobilizare, pentru care va oferim servicii de citire / extragere / identificare / aflare cod securitate / PIN / SKC, precum si de programare / adaptare / codare / scriere / rescriere pentru chip / transponder din cheie / chei, chiar si pe loc, la sediul / domiciliul dumneavoastra, pentru majoritatea autoturismelor si autoutilitarelor din gamele:

Audi:
o A1, A2, A3, A4 (< 2004), A6, Allroad , A8, Q5, Q7, etc.
Citroen:
o C1, C3, C4, C5, C6, Jumpy, Jumper, Xara, Xantia, etc.
Daewoo / Chevrolet:
o Matiz, Cielo, Nubira, Spark, Kalos, Lacetti, etc.
Ford:
o Fiesta, Focus, Mondeo, Tranzit, etc.;
Hyundai:
o Accent, Elantra, Santa Fe, Sonata, Tucson etc.
Mitsubishi:
o ASX, Colt, Grandis, Lancer, Outlander, Pajero, L200, SpaceStar, etc.
Opel:
o Agila, Combo, Corsa B, Corsa C, Corsa D, Astra G, Astra H, Astra J, Vectra B, Vectra C, Signum, Zafira A, Zafira B, etc.
Peugeot:
o 107, 206, 207, 307, 308, 406, 407, 508, 607, Boxer, Partner, etc.
Seat:
o Altea / Altea XL, Arosa, Alhambra, Ibitza (> 99), Cordoba (>99), Leon, Toledo, etc.
Skoda:
o Fabia I, Octavia I, Octavia II, Roomster, Scout, Superb, etc.
Smart:
o ForTwo, ForFour, Roadster..
Volkswagen:
o Bora, Beetle, Caddy, Eos, Golf, Jetta, Passat, Polo, Sharan, Tiguan, Touran, T4, T5
Mercedes:
o C Class: w203, w204; CLK: w208, w209; CLS: w218, w219; E Class: w210, w211, w212; S Class: w221; ML & GL: w 164; G Class: w463; GLK: w204; R Class: w451; Vito & V Class w639; Sprinter: w906;

si nu numai… pentru verificarea disponibilitatii serviciului in cazul dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati la coordonatele din pagina de contact.

Aceste servicii se vor presta DOAR IN PREZENTA PROPRIETAULUI inscris actele masinii !!!

Daca autoturismul / autoutilitara dumneavoastra nu mai porneste din orice alt motiv decat pierderea / distrugerea chip-ului cheii sau daca nu poate fi programata noua cheie pe masina dintr-un defect al masinii, in scopul determinarii corecte a cauzei care genereaza aceasta situatie, inainte de a face orice demers in sensul rezolvarii problemei, pentru fiecare caz in parte, vom face o testare completa a sistemelor electronic asistate care pot avea ca efect imobilizarea masinii. Abia apoi vom stabili care este solutia optima de rezolvare a problemei in cauza. Verificarea computerizata si deplasarea, se platesc separat.

Pretul unei verificari computerizate porneste de la 150 de lei si nu include deplasarea noastra la vehiculul in cauza si nici operatiile de de citire / extragere / identificare / aflare cod securitate / PIN / SKC, precum si de programare / adaptare / codare / scriere / rescriere pentru chip / transponder din cheie / chei, daca e cazul sa se realizeze.

Va asteptam sa ne contactati pentru detalii suplimentare si programari in intervalele Luni-Vineri: 09:30-19:30; Sambata: 9:30-13:30 (Duminica - Inchis) la numarul de telefon afisat in partea de sus a paginii, dar si pe pagina noastra de contact.