Adaptare pompe injectie

adaptare pompe injectie

Adaptare pompe injectie Bucuresti si Ilfov la domiciliu

Celor care au inlocuit pompa de injectie la unul dintre vehiculele prezentate mai jos, le punem la dispozitie chiar si cu deplasarea noastra contra cost la sediu / domiciliu, la pret convenabil, servicii profesionale de adaptare / codare / programare / initializare / scriere / rescriere / imperechere computerizata pe masina, pentru modulele pompelor de injectie asistate electronic (de ex: Bosch VP-44) cu care sunt echipate automobilele:

- FORD: Focus 1.8 TDDI, Mondeo 1.8 / 2.0 TDDI, Transit 2.0 DI, 2.4 DI;
- OPEL: Astra G 2.0 DTI, Vectra B 2.0 DTI, Vectra C, 2.0 DTI si 2.2 DTI, Zafira A 2.0 DTI;
- AUDI, SKODA si VolksWagen cu motorizarile 2.5 TDI;

Aceste operatii sunt ABSOLUT NECESARE in cazul inlocuirii pompelor sau a controller-elor sistemului de injectie al combustibilului, pentru a permite din nou pornirea motorului masinii respective.

ATENTIE: reusita este garantata NUMAI DACA viitoarele coduri de componenta ale pompelor de injectie care le inlocuiesc pe cele defecte SUNT IDENTICE cu ale acestora!

Pretul acestor servicii difera in functie complexitatea lor precum si de natura vehiculului interogat (autoturism, utilitara) pornind de la 100 RON pentru o verificare si de la 150 RON pentru o programare / codare/ scriere / rescriere / adaptare / initializare / sincronizare / imperechere electronica, fara a include deplasarea noastra la vehicul.

Programari si detalii puteti obtine Luni-Vineri 9:00-17:00; Sambata 9:30-13-30 (Duminica - inchis) la coordonatele din pagina de contact.

Lista detaliata a modelelor aferente fiecaruia dintre producatorii de autovehicule pentru care asiguram serviciul de diagnoza parametrii sistem in cadrul procesului de diagnoza auto, este intr-o continua extindere, cuprinzand: modelele auto suportate de Auto Tester Bucuresti